Aloittavalle yritykselle

S

Aloittavan yrittäjän palvelut

Yrityssalo tarjoaa monipuoliset palvelut yrittäjyyden alkutaipaleelle. Asiantuntijamme ovat apunasi, kun harkitset yrittäjyyttä, suunnittelet yritystoimintaa, olet perustamassa yritystä tai olet jo jonkin aikaa toiminut yrittäjänä.

Yrityssalo tarjoaa aloittavalle yrittäjälle:

Perustamis- ja rahoitusneuvonta

Aloittavan yrittäjän perustamis- ja rahoitusneuvonta on maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista. Henkilökohtaisessa perustamisneuvonnassa käydään läpi liikeideasi sekä kaikki sinua askarruttavat kysymykset yrittäjyydestä. Perustamis- ja rahoitusneuvonta tapahtuu ajanvarauksella.

Perustamisneuvonnassa keskustellaan yhdessä asiakasta askarruttavista kysymyksistä mm:

  • pohditaan liikeideaa ja sen kannattavuutta
  • neuvotaan starttirahan haussa
  • opastetaan liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien teossa
  • autetaan toiminnan kannattavuuden ja rahoituksen tarpeen arvioinnissa ja rahoituksen haussa
  • ohjataan viranomaisyhteyksien ja toiminnan luvanvaraisuuden selvittämisessä
  • avustetaan vakuutus- ja verotusasioiden selkiyttämisessä
  • tuetaan yritysmuodon valinnassa

Perustamisneuvonnassa sovitaan, miten jatkossa edetään. Tarpeen mukaan järjestetään jatkotapaamisia ja/tai konsultoidaan muita asiantuntijoita.

Alkavan yrityksen rahoitusneuvonta

Yrityksen perustamisen yksi tärkeimmistä vaiheista on rahoitus. Yrityssalo neuvoo asiakkaita eri rahoitusvaihtoehtojen arvioinnissa, julkisen rahoituksen hakemisessa sekä yksityisen rahoituksen löytämisessä. Arvioimme keskusteluissa yrityksen rahoitustilanteen ja tarvittavan kokonaisrahoituksen tarpeen sekä laadimme rahoitussuunnitelmia yritysten ehdoilla. Pohdimme mahdollisia yrittäjän rahoitusvaihtoehtoja sekä voimme tarvittaessa olla tukena rahoitusneuvotteluissa.

Starttiraha

Alkava yrittäjä voi hakea ja edellytysten täyttyessä saada Starttirahaa toiminnan alussa. Yrityssalo antaa neuvontaa ja opastusta starttirahan hakemisessa ja hakemukseen tarvittavien liitteiden tekemisessä. Starttirahan tarkoituksena on edistää uuden yritystoiminnan syntymistä ja omaehtoista työllistymistä, sen turvin voi työllistää itse itsensä omaan yritykseensä. Starttiraha turvaa yrittäjän toimeentuloa sinä aikana, jonka yritystoiminnan käynnistämisen ja vakiinnuttamisen arvioidaan kestävän. Starttiraha on henkilökohtainen tuki, joten sitä ei sisällytetä yrityksen laskelmiin.

Lue lisää Starttirahasta ja sen edellytyksistä

Sähköinen YritysTulkki palvelee 24/7

Aloittavan yrittäjän apuna on myös sähköinen YritysTulkki, joka täydentää henkilökohtaisen neuvonnan ja infotilaisuuksien sisältämää aloittavan yrittäjän palvelua. YritysTulkki opastaa kaikissa yrittämiseen liittyvissä perusasioissa ja tarjoaa liiketoiminnan suunnittelun tueksi oppaita, laskentaohjelmia ja lomakepohjia.

Lue lisää YritysTulkista täältä

Aloittavan yrittäjän infotilaisuudet

INFOMO tarjoaa yrittäjyyttä suunnitteleville tai yrittäjinä toimiville kuusi, vaihtuva teemaista infoiltaa yrittäjyydestä. Kaikki aloittavien yrittäjien infotilaisuudet ovat maksuttomia, mutta edellyttävät ennakkoon ilmottautumista.

Tutustu Yrityssalon  tilaisuuksiin
Tutustu Uusyrityskeskuksen yrittäjyysinfoihin

Uusyrityskeskus

Olemme osa Suomen Uusyrityskeskustoimintaa. Uusyrityskeskusten tehtävänä on edistää kestävän yritystoiminnan syntymistä Suomeen. Hyödynnä palvelumme – me autamme sinua kehittämään ideastasi kannattavaa bisnestä.
Tutustu Uusyrityskeskustoimintaan

 

Yrityksen perustamisopas

Uuden yrityksen perustaminen ei ole vaikeaa, mutta yrittäjän täytyy muistaa monta asiaa jo ennen yrityksen perustamista. Tästä oppaasta löydät ohjeet ja muistilistan, joiden avulla yrityksen perustaminen on helpompaa. Lataa opas täyttämällä lomake!


 

Ota yhteyttä

Armi metsänoja

Alkavan yrityksen neuvonta ja palvelu, starttiraha, alkavien yrittäjien tilaisuudet

armi.metsanoja@yrityssalo.fi p. 044 546 0039

Tapahtumia yrityksille

Ei näytettäviä kohteita.

› Tapahtumakalenteri