Kasvuyritykselle

Yrityssalon palvelut kasvuyrityksille

Yrityssalon asiantuntijat ovat yrityksesi kasvun tukena. Kasvuyrityksen nopeasti muuttuva toimintaympäristö asettaa yrityksen johdon strategisen osaamisen koetukselle, jolloin asiantuntijatiimimme avulla voidaan varmistaa, että kasvu sujuu onnistuneesti. Asiantuntijamme analysoivat yrityksesi nykytilan ja laativat kanssasi kasvustrategian. Laajan asiantuntija- ja riskirahoittaja- verkostomme avulla löydämme yhdessä sopivat kumppanit yrityksellesi.

 

Kasvuyrityksen rahoitus

Yrityssalo neuvoo asiakkaita eri rahoitusvaihtoehtojen arvioinnissa, julkisen rahoituksen hakemisessa sekä yksityisen rahoituksen löytämisessä.

Yrityssalo tarjoaa vahvan ja luottamuksellisen avun rahoitusneuvontaan niin alkavalle kuin kasvavalle yritykselle. Arvioimme keskusteluissa yrityksen rahoitustilanteen ja tarvittavan kokonaisrahoituksen tarpeen sekä laadimme rahoitussuunnitelmia yritysten ehdoilla. Pohdimme mahdollisia yrittäjän rahoitusvaihtoehtoja sekä voimme tarvittessa olla tukena rahoitusneuvotteluissa.

Yrityssalon rahoitusyhteistyökumppaneita ovat mm.

  • Varsinais-Suomen ELY-keskus (avustuksia) www.ely-keskus.fi
  • Finnvera (lainaa ja takauksia) www.finnvera.fi
  • Business Finland (avustuksia ja lainaa) www.businessfinland.fi

Palkkatuki

Työntekijän palkkaaminen on iso päätös ja investointi. VOITTO-hankkeen yrityskoordinaattori yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ovat käytettävissä, kun yritys tai organisaatio kaipaa apua palkkatukiasioissa ja rekrytoinneissa. Yrityskoordinaattori on apuna muuan muassa seuraavissa tilanteissa:

  • palkkatukiasioiden selvittelyssä
  • osaajien etsimisessä
  • rekrytointiprosessin eri vaiheissa

Lue lisää täältä.

 

Tukea yritysten investointeihin ja kehittämiseen

Kehittämisavustuksen avulla yritys voi kehittää jo olemassa olevaa liiketoimintaa tai luoda yrityksen kannalta täysin uutta liiketoimintaa. Kehittämisavustuksilla edistetään yritysten osaamista, kasvua ja kansainvälistymistä sekä parannetaan työllisyyttä.

Yritystuissa on voimassa lähes jatkuva haku. Kehittämisavustusta on haettava ELY-keskukselta ennen hankkeen aloittamista. Hakija voi omalla riskillään aloittaa hankkeen toteuttamisen alkuperäisen hakemuksen vireilletulon jälkeen.

Lisätietoja hakemisesta saat ottamalla yhteyttä ELY-keskuksen Timo Mäkelään, timo.v.makela@ely-keskus.fi tai Yrityssaloon.

Yrityssalon yhteystiedot löydät täältä.

 

Ota yhteyttä

Jukka Heinonen

Rahoitus- ja yritysneuvonta

jukka.heinonen@yrityssalo.fi
p. 044 546 0035

Juha Metsänoja

Alkavan yrityksen neuvonta,
Palkkatuet

juha.metsänoja@yrityssalo.fi
p. 044 546 0043