Kasvuyritykselle

Yrityssalon palvelut kasvuyrityksille

Kasvuyrityksen nopeasti muuttuva toimintaympäristö asettaa yrityksen johdon strategisen osaamisen koetukselle, jolloin asiantuntijatiimimme avulla voidaan varmistaa, että kasvu sujuu onnistuneesti. Asiantuntijamme analysoivat yrityksesi nykytilan ja laativat kanssasi kasvustrategian. Laajan asiantuntija- ja riskirahoittaja- verkostomme avulla löydämme yhdessä sopivat kumppanit yrityksellesi.

 

 

 

Kasvuyrityksen rahoitus

Yrityksen oman pääoman ja tulorahoituksen rinnalle tarvitaan usein vierasta pääomaa ja/tai oman pääoman ehtoista rahoitusta. Yrityksen kehittämistyöhön, kuten tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen, on tietyin edellytyksin mahdollisuus saada julkisilta rahoittajilta avustusta, lainaa ja takauksia.

Yrityssalo auttaa sinua selkeyttämään yrityksen käynnistämiseen, kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvät rahoitustarpeet ja rahoitusvaihtoehdot. Autamme sinua sekä julkiseen että yksityiseen yritysrahoitukseen liittyvien suunnitelmien ja laskelmien laadinnassa sekä yritysrahoituksen hakemisessa.

Tässä joitakin esimerkkejä, missä voimme olla avuksi:
– oikean rahoituskanavan löytäminen
– hanke- ja projektisuunnitelmien laadinta
– rahoitus- ja kassavirtalaskelmien tekeminen
– rahoitushakemuksien valmistelu
– rahoittajien kontaktointi ja tuki rahoitusneuvotteluissa

 

Ota yhteyttä

Jukka Heinonen

Rahoitus- ja yritysneuvonta

jukka.heinonen@yrityssalo.fi
p. 044 546 0035

Tapahtumia yrityksille

Ei näytettäviä kohteita.

› Tapahtumakalenteri