Salo on Suomen suurin maatalouskaupunki, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia alan yrittäjille. Yrityssalo kehittää elintarvikeketjua kolmessa eri hankkeessa, joita koordinoimaan on valittu Henna Kyyrä. Yhtenä hänen tavoitteenaan on elintarviketoimijoiden ja teknologiayritysten “ristiinpölytys”.
Viime vuodet pandemian kurittamalta matkailualalta odotetaan nyt kestävyyttä ja vastuullisuutta kuluttajakäyttäytymisen muuttuessa. Tässä Salolla on tilaisuus puhutella niin kotimaan matkailijoita kuin ulkomailta tulevia. Sitä vauhdittaa Kohti kestävää ja kansainvälistä matkailua 2023–2024 -kehittämisprojekti, jonka projektipäälliköksi on valittu Tiina Backman.
Niille Salon teollisuus- ja teknologiayrityksille, joiden tavoitteena on kasvaa Suomen ulkopuolelle, on luvassa hyviä uutisia. Yrityssalon uusi työntekijä Markus Laine auttaa löytämään kansainvälisen liiketoiminnan edellytykset muutosjohtajuudesta ja kestävyydestä.