Ajankohtaista

02.06.2024
Mumbai-native Hussain Shaikh moved to Somero and founded a startup with a plan to offer restaurant-quality food delivered to your doorstep. The twist? Instead of traditional restaurants, the dishes are prepared by chefs in their own homes. The entrepreneur believes this concept will invigorate local communities and provide opportunities even for competitors in the industry.
02.06.2024
Yrityssalo kysyi tekoälyasiantuntijalta, millä tavoin yritykset voivat käyttää tekoälyä arjessaan. Ratkaisuista tyypillisimmät liittyvät markkinointiin ja sisällöntuotantoon. Käyttäjältään tekoälyn hyödyntäminen edellyttää myös kriittisyyttä, asiayhteyden tunnistamista ja arviointikykyä.
06.05.2024
Kasvu Openin Salon kasvupolulle valittiin tänä vuonna viisi yritystä. Lisäksi yksi yritys valitiin Uudenmaan kasvupolulle ja toinen teollisuuden automaation Kasvupolulle. Kaikki yritykset ovat sellaisia, jotka haluavat ottaa kasvumahdollisuuksistaan kaiken irti, tunnistaa Kasvu Openin Vivi Pöntiö.
06.05.2024
Suomen ja Ruotsin NATO-jäsenyydet lisäävät suomalaisyritysten liiketoimintamahdollisuuksia. Puolustusvälineiden ohella liittokuntaa kiinnostavat kaksikäyttötuotteet, tutkimusyhteistyö ja innovaatiokehitys. Niihin salolaisyrityksetkin voivat vastata, sanoo Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n Tapio Halkola.
06.05.2024
Wiurilan kartano on saanut uuden isännän, Alexander Aminoffin. Omistajanvaihdoksen myötä hän tuo mukanaan merkittäviä uudistuksia. Niiden odotetaan kirkastavan Wiurilan brändiä ja lisäävän alueen kilpailuetua.
21.04.2024
Maailma muuttuu nyt nopeasti, ja yrittäjän voi olla vaikea pysyä mukana. Syksyllä alkava Osaamisraketti-valmennusohjelma tarjoaa yrityksille mahdollisuuden vahvistaa liiketoimintaosaamistaan ja päivittää kuvaa toimialojensa vaatimuksista.
16.04.2024
Yhä useammalta työpaikalta löytyy työntekijöitä, jotka tulevat erilaisista kansallisista ja etnisistä taustoista. Monikulttuurinen työyhteisö tuo yritykselle hyötyjä, joista Yrityssalo viestii nyt uuden hankkeen avulla. Faktaa on että kun työyhteisöt ovat monimuotoisempia, työelämästä tulee reilumpaa ja organisaatiot menestyvät.
03.04.2024
Ympäristövastuu ja energiatehokkuus korostuvat yritystoiminnassa vuosi vuodelta. Direktiivit velvoittavat pörssiyrityksiä raportoimaan hiilipäästöistään, mikä heijastuu vaatimuksina arvoketjun muihin osiin. Siihen Riikin alueen Ellego Powertec Oy ja Salomaan Konepaja ovat valmistautuneet.