01.02.2024
Vientiin keskittyvä Satel Oy tarjoaa tiedonsiirtoratkaisuja toimintakriittisille aloille. Viime vuoden omistajanvaihdos suuren pörssiyrityksen kanssa kasvattaa yrityksen markkinapotentiaalia ja lisää tarvetta uusille osaajille.
01.02.2024
Verkkokauppa ja muut digitaaliset liiketoimintakonseptit tarjoavat kasvun välineitä eri yrityksille. Menestyminen verkon kauppapaikoilla ei välttämättä edellytä yrittäjältä teknistä taituruutta. Tärkeimpiä menestystekijöitä ovat markkinatuntemus ja hyvä asiakaskokemus, tietää digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsama.
03.01.2024
Generatiivinen tekoäly yleistyy vauhdilla useilla elämänalueilla – myös yritystoiminnassa. Sen puoleen kääntyessä yrittäjän kannattaa ennen kaikkea pohtia omia kysymyksenasettelujaan, neuvoo tekoälyasiantuntija.
03.01.2024
Terveydenhuollon teknologiaosaaja Salofa ponnisti korona-aikana kasvuun koronatestien valmistuksella. Pandemian päättyessä yritys investoi voitot tuotannon automatisointiin eli koneisiin, tuotekehitykseen ja osaamiseen. Nyt ratkaisu lisää näkymiä kansainvälisillä markkinoilla.
18.12.2023
Kokoamme koosteen tarjolla olevista, yrityksille suunnatuista rahoitusinstrumenteista. Päivitämme listaa sen mukaan, kun saamme uutta tietoa.
18.12.2023
Tehokas elinvoimaviestintä on avainasemassa kunnan kehityksen ja menestyksen kannalta. Se ei ainoastaan houkuttele uutta toimintaa ja investointeja alueelle, vaan myös rakentaa ja ylläpitää yhteisön hyvinvointia ja yhteishenkeä. Tutustu miten Yrityssalo kampanjoi 2023 elinvoiman eteen
10.12.2023
Wipro Infrastructure Engineering on salolaisen teollisuuden tunnettuja nimiä. Tunnettu on myös sen tuotemerkki Nummi, joka on sadassa vuodessa kasvanut paikallisesta peltiseppäpajasta yhdeksi kansainvälisen monialayhtiön kippisylinteribrändeistä. Globaalista läsnäolosta yritys on saanut merkittävää tukea, erityisesti kasvuhaasteissa.
31.10.2023
Perniössä valmistetaan rakennuksia, joista syntyy päiväkoteja, kouluja ja matkailukohteita – tai sitten jotain muuta. Siirrettävät moduulirakennukset ovat ympäristöystävällisiä ja tarjoavat joustavuutta esimerkiksi kuntien päättäjille.