TAitava – yrityksen tekoälyavustaja

TAitava logo

Tervetuloa kokeilemaan Yrityssalon kehittämää yrityksen tekoälyavustajaa TAitavaa!

TAitava on Yrityssalon kehittämä, tekoälyä hyödyntävä yritysavustaja. TAitava on opetettu hakemaan vastaukset yrittämiseen ja yritystoimintaan liittyviin kysymyksiin luotettavista ja ajantasaisista lähteistä, jotta sen tuottama tieto olisi mahdollisimman laadukasta. TAitava on vielä kokeiluasteella ja kehitämme palvelua jatkuvasti. Huomioithan, että tekoälyyn perustuva avustajakin voi tehdä virheitä, tarkista siis kriittinen tieto aina muistakin lähteistä. TAitava myös ilmoittaa, mitä on käyttänyt lähdeaineistona vastatessaan kysymykseesi.

 

Näin pääset alkuun

Klikkaa sivun oikeasta alareunasta chatti-ikkunan auki ja kirjoita kysymyksesi tekstikenttään, tai klikkaa valmiita ehdotuksia kysymyksistä. TAitavalta voi kysyä mitä vain yritystoimintaan liittyvää, esimerkiksi:

  • yrityksen perustamisesta ja kehittämisestä
  • tarvittavista luvista
  • verotuksesta
  • tukimahdollisuuksista

Kirjoita kysymyksesi tekstikenttään, kuin keskustelisit oikean henkilön kanssa. Jos haluat tarkentavan vastauksen TAitavalta, voit pyytää siltä lisätietoja. Jos avustaja ei jostain syystä osaa vastata kysymykseesi, kannattaa vielä kokeilla muotoilla kysymys hieman eri tavalla. Jos TAitava vastaa vahingossa englanniksi, voit pyytää sitä vastaamaan suomeksi. Keskustelussa avustajan kanssa voit kuitenkin käyttää myös muita kieliä, kuin suomea. 

Käyttämällä palvelua hyväksyt Yrityssalon tietosuojaselosteen.

Lisätietoja:

Markus Laine

puh. 050 3239128

markus.laine@yrityssalo.fi

 Jussi Somerpalo

puh. 050 911 2580

jussi.somerpalo@yrityssalo.fi