Info

Yrityssalo – yrittäjyyden palvelukeskus

Yrityssalo on Salon kaupungin omistama osakeyhtiö – yrittäjyyden palvelukeskus – joka palvelee yrittäjäksi aikovia ja jo toimivia yrityksiä.

Me Yrityssalossa teemme työtä yritysten eteen! Menestyvät yritykset ovat alueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn perusta. Yritysten kasvaessa ja kehittyessä työpaikkojen määrä nousee. Uusien työpaikkojen myötä alueen elinvoimaisuus kasvaa ja talous paranee. Näin koko alue hyötyy toimenpiteistä.

Salo – yritysten kaupunki

Salo sijaitsee yrittäjän näkökulmasta Suomen ehkä parhaimmalla paikalla – pääkaupunkiseutu on reilu tunnin päässä, Turkuun ajaa moottoritietä pitkin vajaa tunnissa. Salossa vankka elinkeinoelämä ja pitkät yrittäjyyden perinteet.

Salossa on satoja menestyviä ja palkittuja yrityksiä, joista moni toimii kansainvälisillä markkinoilla. Yritykset toimivat monipuolisesti eri toimialoilla, joista vahvimpia ovat ICT-ala, perusteollisuus ja palvelutoimiala sekä muovi- ja metalliteollisuus. Toimivat yritysten yhteistyöverkostot ovat yksi Salon vahvuuksista.

Salosta löytyy eri alojen ammattitaitoista työvoimaa sekä huippuosaajia; erityisesti ict-sektorilla on koulutettua osaavaa työvoimaa, jolta löytyy kansainvälistä kokemusta, hyvä kielitaito, monipuolista osaamista eri liikkeenjohdon ja teknologian aloilla sekä pitkä työkokemus. Lisäksi työpaikkauskollisuus on erittäin korkea.

Haluamme vahvistaa elinvoimaista kasvukeskustamme entisestään ja etsimme aktiivisesti uutta yritystoimintaa Saloon. Tarjolla on monipuolinen kirjo valmiita toimitiloja ja hyviä liikepaikkoja sekä neuvoa ja tukimahdollisuuksia alueelle sijoittumiseen. Alueen yritykset voivat olla yrityksesi tulevaisuuden päämiehiä, asiakkaita tai alihankkijoita.

Tervetuloa Saloon!

Tapahtumia yrityksille

Ei näytettäviä kohteita.

› Tapahtumakalenteri