Tietosuojaseloste

Miten valmistautua EU:n tietosuoja-asetukseen?

Euroopan unionin tietosuojalainsäädäntö uudistui, kun yleinen tietosuoja-asetus tuli voimaan 24. toukokuuta 2016. Tietosuoja-asetusta sovelletaan kahden vuoden siirtymäajan jälkeen 25. toukokuuta 2018 alkaen, jolloin henkilötietojen käsittelyn on oltava tietosuoja-asetuksen mukaista.

Tietosuoja-asetuksen tarkoituksena on lisätä henkilötietojen käsittelyn avoimuutta ja läpinäkyvyyttä sekä vahvistaa rekisteröityjen oikeuksia valvoa henkilötietojensa käsittelyä.

Tietosuoja-asetus koskee kaikkia sen soveltamisalaan kuuluvia henkilötietoja käsitteleviä organisaatioita, niin rekisterinpitäjiä kuin henkilötietojen käsittelijöitä.

Tässä Yrityssalon tietosuojaseloste.


Yrityssalo Oy | Joensuunkatu 7, 24100 Salo. Toimipisteemme sijaitsee Salo IoT Campuksella.

Puhelinvaihde 044 778 2142 | Sähköposti etunimi.sukunimi@yrityssalo.fi

Täältä löydät henkilöstön yhteystiedot

Toimipisteemme sijaitsee Salon Meriniityssä Salo IoT Campuksella. Sisäänkäynti on pääovesta.
HUOM! Sovithan tapaamisen ennakkoon varmistaaksesi paikallaolomme!

Sähköisen laskutuksen tiedot

HUOM! Emme vastaanota paperilaskuja postiosoitteeseemme

Verkkolaskutusosoite:
Yrityssalo Oy | y-tunnus: 2237179-3

EDI/OVT -tunnus: 003722371793
Operaattori: Maventa
Operaattoritunnus: 003721291126
Operaattoritunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

Mikäli yritykselläsi ei ole mahdollista lähettää verkkolaskuja, lähetä lasku sähköpostitse pdf-muodossa skannauspalveluun22371793@scan.netvisor.fi

Paperilaskut toimitetaan postitse pdf-muodossa skannauspalveluun Yrityssalo Oy, 22371793. PL 100, 80020 Kollektor Scan

Tulostettava versio tässä