KulTa | Kuluttajat ruokatalouden keskiössä | Elintarvikealan tiedonvälityshanke 2018-2021
Hankkeen tavoitteena on synnyttää uutta liiketoimintaa, uusia liiketoimintamalleja ja kasvua mikro- ja pk-elintarvikeyritysten keskuudessa. Samalla kannustetaan mikro- ja pk-elintarvikeyrityksiä hyödyntämään erilaisia teknologioita ja digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnan kannattavuuden parantamiseksi.
Rahoitus: Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma (Varsinais-Suomen ELY-keskus)
Aika: 1.4.2018 – 30.6.2022.
Kumppanit: Hanketoimintaa koordinoi Turun yliopiston Brahea-keskus. Yrityssalon ohella osatoteuttajina ovat Ukipolis Oy, Novida Ammattiopisto, Kemiönsaaren kunta ja Paraisten kaupunki.
Kysy lisää: Hilkka Halla | hilkka.halla@yrityssalo.fi
Lisätietoja:http://vs-lähiruoka.fi/
