Salo menestyi Kuntabarometrissä kärkeen | Salossa yrityspalvelut ovat valtakunnan ykkössijalla!

Salo nousi Yrittäjien Kuntabarometrissä Yrityspalveluiden ykköseksi yli 50 000 asukkaan kunnista!

Suomen Yrittäjien Suomen laajuisessa kuntabarometrissa Salo saavutti hienosti 3. sijan, mutta mikä parasta, Yrityspalveluissa Salo oli Suomen paras yli 50.000 asukkaan kunnista!

Suomen Yrittäjät julkaisi kesäkuun alussa vuoden 2020 Yrittäjien kuntabarometrin maakunnalliset ja kuntakohtaiset tulokset. Salo nousi tällä kertaa listoilla kärkisijoille! Suurista yli 50 000 asukkaan kunnista Salo oli 3. sijalla. TOP 10-kuntien osalta koko maan keskiarvo on 2,97. Salon vastaava luku on 3,07. Vain Seinäjoki ja Vaasa ylsi kärkeen ennen Saloa.
Lue koko tiedote täältä.

Parhaat arvosanat salolaiset yrittäjät antoivat oman kaupungin yrityspalveluista!

Yrityspalveluiden osalta koko maan keskiarvo 2,98. Salon vastaava luku on 3,28. Salo päihitti hienosti jo useana vuonna voittaneen Seinäjoen (keski-arvo 3,19). Yrityssalon palveluista erityistä kiitosta sai alkavan yrittäjän palvelut, rahoitus- ja investointineuvonta sekä verkostoituminen.
Katso tarkemmin kaikki Salon tulokset

Yrityssalon toimitusjohtaja Jyrki Moilanen: ´On ilo huomata, että salolaiset yritykset ovat olleet tyytyväisiä palveluihimme ja saamme tässä valtakunnallisessa Yrittäjien kuntabarometrissä menestystä ja näkyvyyttä Saloon. Saloon jää edelleen parannettavaa muutamissa osa-alueissa, mutta niihin lupaamme omalta osaltamme keskittyä jatkossa. Mm. yritysten sijoittumiseen liittyen avaamme pian uudet nettisivut ja aktivoidumme niiden osalta. Viime kuussa käynnistimme Töihin Saloon kampanjoinnin, jonka avulla helpotamme yrityksiä löytämään uusia työntekijöitä.´

Julkaistu: 15.6.2020 14:31