Invest in Salo–sivusto on avattu! Tavoitteena on herättää yritysten mielenkiinto Saloa kohtaan

 

Invest in Salo–sivusto on avattu! Laajan digikampanjan tavoitteena on herättää uusien yritysten mielenkiinto Saloa kohtaan

Yrityssalo on ottanut osin vastuuta Salon elinvoimaviestinnästä ja aikoo nostaa Salon tunnettuutta ja kiinnostavuutta yritysten sijoittautumiskohteena. Salon Invest in -viestinnän osalta tehtävä on Yrityssalolle uusi.
’’Tavoite on yksinkertainen – haluamme saada  uusia yrityksiä sijoittumaan  Saloon’’ – toteaa toimitusjohtaja Jyrki Moilanen.

Tähän liittyen avasimme 14.10.2020 uudet nettisivut – www.investinsalo.fi – sekä julkistimme uuden Salo invest in videon ”Find your new home field”. Video on tehty yhteistyössä Salon Kauppakamariosaston kanssa ja videon taustalla soi Daruden musiikki.Rethink Salo – find your new home field!

Käynnistämme samaan aikaan myös laajan digikampanjan nimi on ReThink Salo.  Kampanjan idea on simppeli: Salossa on tehty historiaa tasaisin väliajoin. Nyt olemme taas uuden edessä ja kutsumme uusia yrityksiä Salon aikajanalle. Siksi kehoitamme ajattelemaan Saloa uudestaan = ReThink Salo

Digitaalinen kampanja kohdistuu eteläiseen Suomeen sekä suurimpiin kaupunkeihin Suomessa. Kampanjan ydinkohderyhmää ovat  yritysten päättäjät, joissa laajentuminen tai uudelleensijoittuminen voisi olla ajankohtaista. Esim. omistajat, johtoryhmän jäsenet, hallituksen jäsenet. Toissijaisena kohderyhmänä ovat vaikuttajat, yhteistyökumppanit kuten sijoittumiskonsultit, investorit ja Business Finland.  Kampanjan ilme uudistuu  noin kolmen viikon välein, kun julkaisemme uuden, lyhyemmän videon herättämään mielenkiintoa eri teemoin.

Näkyvyyttä haetaan myös printtikampanjoinnilla, joista mainittakoon mm. Kauppalehti Faktan kiinteä liite 15.10.2020 sekä Helsingin Sanomien kohdistettu Tulevaisuuden Suomi liite 16.10.2020.


Yrityssalossa sijoittumispalvelua

Yrityssalossa konkreettinen palvelu Saloon sijoittuville ja sijoittumista harkitseville yrityksille on sijoittumispalvelu, jota Jouko Urmas on jo pidempään tehnyt.  Alueelle sijoittumisesta kiinnostuneille toimijoille tarjotaan kattava ja tarpeiden mukaan räätälöity, maksuton palvelusetti, johon kuuluu mm.  yrityksen toimialan markkinatieto ja liiketoimintamahdollisuudet, selvitys työvoiman saatavuudesta alueella, tarjolla olevat vapaat toimitilat ja yritystontit sekä tarvittaessa myös kumppanihaku ja muu alueinfo.

’’Yritysten sijoittumisessa sujuvuus ja aikatauluissa pysyminen ovat seurausta huolellisesta ja ketterästä työnteosta, hyvästä kommunikoinnista sekä yhteistyötaidoista. Tässä me pyrimme olemaan parhaita, lupaa Yrityssalosta Jouko Urmas.

Paikallisille yrityksille Yrityssalo tarjoaa sijoittumispalvelua alueella toimivia yrityksiä, kun on tarve löytää uudet toimitilat tai katsastaa yritystonttivaihtoehtoja Salosta

Linkki uusille sivuille

Linkki uuteen Find your new home field videoon