Varsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohanke 2022-2024 (KOHA)

Ajankohtaista

Ruokayrittäjien kevätpäivät 23.3-24.3

Artikkeleita

Henna Kyyrä kehittää elintarvikealaa Salossa

Hankkeen päätavoitteena on lisätä ruokasektorin yritysten kasvupotentiaalia ja kehittymismahdollisuuksia. Kasvua edistetään uusien verkostojen ja kumppanuuksien, aktiivisen vuoropuhelun sekä tiedonvaihdon ja -välityksen avulla.

Hankkeen toimenpiteet on jaettu kolmeen työpakettiin:
– Työpaketti 1 Yritysten kehittymisen ja kasvun tukeminen
– Työpaketti 2 Ruokaketju näkyväksi
– Työpaketti 3 Yhteistyö eri toimijoiden kanssa


Tärkeänä osatavoitteena on kehittää Varsinais-Suomen ruokasektorin toimintaa yhä kestävämmäksi huomioiden kestävyyden eri ulottuvuudet (sosiaalinen, ekologinen, taloudellinen, terveellinen ja kulttuurinen).

Hankkeen pääkohderyhmänä ja hyödyn saajina ovat varsinaissuomalaiset ruokasektorin yritykset mukaan lukien arvoverkon muut toimijat.

Hankkeen koordinaattori on Turun yliopiston Brahea-keskus. Osatoteuttajina toimivat Turunmaalla Paraisten kaupunki, Vakka-Suomessa Ukipolis, Salossa Yrityssalo sekä Loimaan seudulla Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä LSKKY (Novida ammattiopisto ja lukio).

Hankkeen toimenpiteet sekä palvelut (esim. tapahtumat, opintomatkat, infotilaisuudet) ovat yrityksille maksuttomia.

 

Hankkeen toteutusaika: 01.09.2022 – 31.03.2024
Yhteystiedot: Projektipäällikkö Henna Kyyrä | henna.kyyra@yrityssalo.fi | puh. 050 323 7754

Verkostoidu kanssani Linked In

Rahoitus: Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 – 2020 (siirtymäkausi 2021 – 2022)