Osaamisraketti – uudella osaamisella yritys kasvuun (ESR)

 

Osaamisraketti yritysvalmennus alkaa syksyllä 2024 | Hae mukaan!

Käynnistämme syksyllä 2024 käytännönläheisen Osaamisraketti -valmennuskokonaisuuden.
Valmennus on suunnattu Varsinais-Suomen alueen pk-yrittäjille ja pk-yritysten työntekijöille, jotka haluavat kehittää itseään ja mahdollisuuksiaan yrityksessä ja työelämässä sekä muutosvaiheessa oleville työnantajille ja työntekijöille, kuten yrityksestä luopuville ja yritystä jatkaville. Mukaan toivotaan kaikkien toimialojen yritysten edustajia – myös uusiutuvan teollisuuden edustajia.

Katso Osaamisraketti valmennus 2024-2025  esitteestä tarkempi aikataulu!

Valmennus koostuu Bootcampeista, verkkotreeneistä tai Kehitysmoottori -sparrausohjelmasta, joiden avulla kehitystoimintaa toteutetaan.

✔️ Bootcampeissa sparrataan jokaista yritystä asiantuntijoiden ja muiden osallistujien voimin pienryhmissä.

✔️ Verkkotreeneissä sovelletaan ajankohtaisia teemoja  webinaareissa omaan yritykseen esim. tekoäly, talous, markkinointi.

✔️ Kehitysmoottori on sparrausohjelma, jossa saat pienryhmissä vinkkejä ja tehosparrausta ja laadit oman roadmapin, jolla yrityksen liiketoiminta kasvaa uudelle tasolle.

Valmennus järjestetään yhteistyössä Turku AMK:n ja Yrityssalon kanssa ja osana Osaamisraketti (ESR) -hanketta. Valmennus toteutetaan Turun ammattikorkeakoulun ja Yrityssalon tiloissa sekä osin verkossa.

Valmennus on osallistujille maksuton. Valmennus on de minimis-tuen alaista. Täytä myös de minimis lomake tästä

Ajankohtaista

Osaamisraketti -valmennuksesta uusia välineitä yrittämiseen. Lue artikkeli Laura Laakson ajatuksista

Jussi Jokiniemi aloitti työt Yrityssalossa. Lue artikkeli Jussin työstä ja osaamisesta.

Osaamisraketti -valmennuksesta uusia välineitä yrittämiseen

Ajankohtaista koko hankkeesta täältä

https://businessclub.turkuamk.fi/osaamisraketti/

Lyhyesti Osaamisraketti ESR-hankkeesta

Hankkeen päätavoitteena  on tarjota kohderyhmälle – sekä yrittäjille ja johdolle että yritysten avainhenkilöille  –  jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia luomalla kiinnostavia valmennuskokonaisuuksia ja muita kohtaamisia, joiden avulla kohderyhmällä on mahdollisuus itse kehittyä ja samalla kehittää yritystoimintaa ja menestysmahdollisuuksia muuttuvassa toimintaympäristössä

Osallistujat laativat itselleen oppimissopimukset ja hankkeessa tarjottavien Bootcampien, Verkkotreenien ja Kehitysmoottori -sparrausohjelman kautta vahvistetaan osallistujien omaa osaamistaan niin, että he voivat hankkeen päätteeksi suorittaa liiketoiminnan uudistaja -osaamismerkin. Tätä hanketta toteutetaan yhteistyössä Turku AMK:n kanssa.

Hankkeessa asiantuntijana (osa-aikaisesti) Yrityssalossa Jussi Jokiniemi | jussi.jokiniemi@yrityssalo.fi