Uusi EAKR-projekti käynnistyy Salossa | Rekrytointi käynnissä

 


 

Hae meille projektipäälliköksi Yrityssaloon töihin!

 

Olemme käynnistämässä EAKR-rahoitteista hanketta ’Next Level – Nokka kohti muutosjoustavaa ja kestävää kasvua’, jonka tavoitteena on tukea alueemme teollisuus- ja teknologia-alojen pk-yrityksiä kasvattamaan verkostona muutoskyvykkyyttään ja kehittämään toimintojaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

 

Uusi projekti pähkinäkuoressa

 

Hankkeen lähtökohtana on auttaa pk-yrityksiä kohtaamaan muutostilanteita, olemaan muutoskyvykkäitä, kehittämään toimintoja, palveluita ja tuotteita vastuullisesti, hiilineutraalisti ja kestävän kehityksen avulla tulevaisuuden kestävän kasvun yrityksiksi.

Tavoitteena on kasvattaa varsinaissuomalaisten pk-yritysten hiiliviisaus- ja kiertotalousosaamista sekä muutosjoustavuutta yrityslähtöisesti ja vaikuttavasti liiketoimintaa kehittäen. Haluamme yhdessä etsiä keinoja ja auttaa yrityksiä kasvattamaan resilienssiä ja muutoskyvykkyyttä verkostona, yhdessä muiden yritysten ja toimijoiden kanssa. Hanke koostuu kuudesta työpaketista keskittyen erityisesti teollisuus, teknologia- ja palveluyrityksiin.

Toteutamme hanketta yhteistyössä Ukipoliksen, Turunmaan (Kemiönsaari-Parainen)  sekä Turku AMK:n kanssa. Etsimme kokenutta projektipäällikköä vastaamaan Salon alueen toiminnoista.

 

Onko sinussa projektipäällikköainesta?

 

Tehtävässä liikut sujuvasti yrityskentässä ja analysoit yritysten tarpeita sekä toimintaympäristön muutoksia tunnistaen yrityksiä kiinnostavia ja niiden tulevaisuuden menestystä tukevia muutosajureita. Kokoat yritysryhmiä ja verkostoja oppimaan lisää yhdessä valittujen teemojen ympärille, joita voivat olla esimerkiksi uusiutuva energia, hiiliviisaus, kiertotalous, digitaalisuus, kyberturvallisuus, robotiikka, ratkaisut työvoimapulaan jne. Myös oma osaamisalueesi voi vaikuttaa teemojen valintaan. Tuet yritysryhmiä tiivistämään yhteistyötään, laatimaan kehittämispolkuja ja hakemaan niihin rahoituslähteitä.

 

Vastaat itsenäisesti hankkeen toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta, viestinnästä ja raportoinnista.

 

Odotamme sinulta:
– kohteena olevien toimialojen ja niiden tarpeiden hyvää ymmärrystä ja kykyä vaikuttavaan yhteistyöhön yritysverkostossa
– motivaatiota kestävän kehityksen periaatteiden edistämiseen ja intoa toimia valittavien muutosajureiden parissa eri alojen asiantuntijoita hyödyntäen
– itsenäistä työskentelyotetta, verkostoitumistaitoja ja proaktiivista toimintatapaa hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi
– kokemusta projektinhallinnasta sekä hyvää viestintä- ja digitaalisten kanavien osaamista hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
– oman auton käyttömahdollisuutta

 

Tukenasi on Yrityssalon ammattitaitoinen tiimi sekä toisaalta muista alueista koostuva projektiryhmä.  Toimistomme Salon IoT Campuksella tarjoaa erinomaiset puitteet työskentelyyn. Osittainen etätyö on mahdollista.

 

Lähetä hakemus ja CV 4.12.2022 klo 23.59 mennessä

Tehtävä alkaa tammikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen 31.12.2024 asti. Palkkaus perustuu AVAINTES:iin sekä projektissa varattuun rahoitukseen.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: reija.rantala@staraconsulting.fi. Huomioithan että käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

*  Mahdolliset lisätiedustelut sähköpostitse jyrki.moilanen@yrityssalo.fi

 

Työpaikkailmoituksen löydät TE-hallinnon sivuilta täältä 

Haluatko tutustua tarkemmin Yrityssaloon ja tekemiseemme? Katso vaikka Linkedin:stä tai www-sivuilta. Täältä löydät  videot Yrityssalon henkilöstöstä