Töihin Saloon –rekrysivusto on nyt avattu! Autamme yrityksiä uusien osaajien haussa!

Töihin Saloon -sivusto on nyt avattu! Ensimmäinen kampanja on Töihin maatiloille ja puutarhatiloille!

Nyt Yrityssalossa tehdään jotain sellaista, mitä ei ole aikaisemmin tehty!

Yrityssalon tavoitteena on tukea kasvuvaiheessa olevia yrityksiä ja toimialoja, joilla on haasteita työvoiman saatavuuden kanssa. Töihin Saloon -rekrytointisivuston ensimmäinen osa on nyt avattu ja sivustolla kampanjoidaan kausityövoiman saamiseksi Saloon.

Alkuvuonna suunniteltiin mittavaa kampanjaa metallialan yritysten kanssa, mutta pandemian takia kampanja päätettiin siirtää myöhemmin toteutettavaksi. Kuitenkin Yrityssalossa jatkettiin rekrytointisivuston kokoamista yhteistyössä Myynninmaailman kanssa ja ajankohtaiseksi tuli kausityövoiman akuutti tarve. Siitä muodostuikin nyt ensimmäinen kampanja, jota on tehty yhteistyössä Mainostoimisto Kuken kanssa. Nyt tarvitaan kausityöntekijöitä töihin Saloon – töihin maatiloille ja puutarhatiloille! Työnantajien kannattaa nyt hyödyntää kampanja ja laittaa omat avoimet paikat avoimeksi TE-toimiston sivuille.

Töihin Saloon -rekrytointisivuston ja kampanjoiden tarkoituksena on luoda edellytyksiä alueen yritysten toiminnalle ja kasvulle sekä pyrkiä parantamaan työvoiman saatavuutta ja piristämään elinkeinoelämää. Uusia kampanjoita suunnitellaan ja tehdään yhteistyössä eri toimialojen ja yritysten kanssa. Mitä useampi yritys lähtee mukaan yhteistyöhön, sitä näkyvämpi ja tehokkaampi siitä saadaan. Meneillään olevat kampanjat kannattaa hyödyntää aina – eikä rekrytointeja välttämättä tarvitse olla menossa juuri nyt. Kampanjan kokoavana paikkana toimii Yrityssalon Töihin Saloon -rekrytointisivusto.

Töihin Saloon rekrytointisivusto: https://toihinsaloon.fi/
Kausityövoimaksi Saloon video: https://youtu.be/30mDpGC8PR8| | Videontekijä Kameramies Jarkko Korhonen

Julkaistu: 26.5.2020 22:18