Lähiruokaa ja elämyksiä 11.9.2021

 


Lähiruokaa ja elämyksiä! 11.9.2021 vietetään Osta tilalta päivää Salossa ja muualla Suomessa

Mistä ruoka tulee, mitä maatiloilla tapahtuu, millaisia tyyppejä ovat maaseudun erilaiset yrittäjät? Lähiruokapäivänä juhlistetaan ruoantuottajia, lähiruokaa ja maaseudun elämyksellisyyttä ympäri Suomea.

Päivän aikana voit tutustua maaseudun mahtavaan kirjoon osaavia toimijoita. Joukossa on perinteisten maatilojen lisäksi leipomoa, hillon tekijöitä, makeistenvalmistajia, riistayhdistyksiä, pienpanimoita, yrttitiloja, hunajantuottajia… Löydät vaikka mitä yllättävää, kun suuntaat Lähiruokapäivän kohteisiin! Lähiruokapäivä on makumatka kotimaisten tuottajien luokse!

Useassa paikassa odottaa lämpimän tervehdyksen ja myytävien tuotteiden lisäksi paljon nähtävää!

Katso täältä mitä kaikkea lähialueellasi on tarjolla https://ostatilalta.fi/hae-jarjestajia/

Ryhdy järjestäjäksi! Kutsu vieraat tilallesi!

Oletko sinä lähiruuantuottaja? Maaseudun toimija? Tarjoamme kaikille kiinnostuneille myös mahdollisuutta järjestää oma Lähiruokapäivän tapahtuma.

Osallistuva tila tai yritys vastaa kaikista järjestelyistä itse, mutta esimerkiksi naapurin kanssa voi tehdä yhteistyötä ja kutsua heidät vaikka myymään omia tuotteitaan! Lähiruokapäivä on tarkoitettu kaiken kokoisille ja näköisille tuottajille, tiloille, puutarhoille, palveluille, yrittäjille ja jatkojalostajille, jotka työskentelevät suomalaisen lähiruuan parissa. Mukaan toivotaan myös maaseudun elämysmatkailun tuottajat, ruoka-alan ammattilaiset ja muut toimijat, aina yhdistyksiä ja seuroja myöten!

Ilmoittautuessasi osallistujaksi tapahtumaan 15.08.2021 mennessä voit tilata Lähiruokapäivän materiaalipaketin, jonka avulla voitte virittäytyä Lähiruokapäivän tunnelmaan sekä koristella tapahtumamiljöötänne. Tarkemmat tiedot materiaalipaketin tilaamisesta selviävät ilmoittautumisen ohessa.

Toimi näin:

  1. Rekisteröidy Lähiruokapäivä.fi -sivustolle käyttäjäksi. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus sivustolle edellisten vuosien tapahtumapäivistä, kirjaudu sisään.
  2. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään sivustolle ja täytä ilmoittautumislomake tilastasi tai tapahtumastasi.
  3. Tilaa Lähiruokapäivän materiaalipaketti 15.08.2021 mennessä.

Valtakunnallisesta Lähiruokapäivästä toivotaan muodostuvan koko Suomen juhlapäivä, joka omistettu kotimaiselle ruuantuotannolle ja maaseudulle. Lähde siis mukaan!

Lähiruokapäivään voi ilmoittautua osoitteessa www.lähiruokapäivä.fi