Lähde mukaan Alihankinta 2021 -messuille


Alihankinta 2019 -messut ja Yrityssalon kokoama yhteisosasto D-hallissa. Yhteisosaston koko on 120 m2.

 

Lähde näytteilleasettajaksi Suomen suurimpaan teollisuustapahtumaan

 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 21.-23.9.2021 teollisuuden ALIHANKINTA 2021 -messut vuoden tauon jälkeen. Alihankinta 2021 -messut kokoaa yhteen teollisuuden alihankinnan ammattilaiset sekä tuhannet uudet tuote- ja palveluinnovaatiot. Suomen johtavat alihankintateollisuuden messut esittelevät metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia.

Yrityssalo kokoaa jälleen yhteisosaston ALIHANKINTA -messuille. Mukaan mahtuu 10-12 yritystä riippuen siitä, kuinka paljon mukaan haluavat yritykset haluavat tilaa itselleen. Tilaa on vielä mahdollisesti yhdelle tai ehkä kahdelle yritykselle.

Yrityssalo hoitaa keskitetysti paikkavaraukset, yhteiset rakenteet ja messukalusteet, tarvittavat liittymät, kulkuluvat ym. messuilla tarvittavan. Yritykset huolehtivat vain omasta näkyvyydestään ja esittelijöistään. Osaston ilme ja kokoonpano suunnitellaan yhdessä osallistujien kesken hyödyntäen mahdollisimman paljon olemassa olevaa messumateriaalia. Messuosastojen kustannukset jaetaan osallistujien kesken.

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö alla tai ota yhteyttä:

Tommi Virtanen puh 044 547 7711 | tommi.virtanen@yrityssalo.fi