eFlow Hub – näyteikkuna akkuteknologioiden ja sähköisen liikkumisen osaamiseen

eFlow Hub – näyteikkuna akkuteknologioiden ja sähköisen liikkumisen osaamiseen Lounais-Suomessa

 

eFlow Hub -sivusto on avattu! Sivustolla vahvistetaan lounaissuomalaisen akkuihin ja sähköiseen liikkumiseen liittyvän osaamisen ja yritystoiminnan brändiä. Löydät sen osoitteesta eflowhub.fi.

eFlow Hub kokoaa yhteen ja tuo näkyviin akkuihin ja sähköiseen liikkumiseen liittyvää osaamista ja yritystoimintaa erityisesti Lounais-Suomesta. Kaikki, jotka haluavat olla mukana luomassa kestävää ja älykästä sähköistä tulevaisuutta ovat tervetulleita mukaan: toimijat, joilla jo on akkuteknologioihin tai sähköiseen liikkumiseen liittyvää osaamista tai yritystoimintaa, sekä toimijat, jotka ovat kiinnostuneita alasta ja haluavat olla mukana verkostossa.

–  Osaaminen ja yritystoiminta voivat olla myös olla esimerkiksi akkujen käytön tukipalveluita tai akkujen valmistukseen alihankintana tuotettavia komponentteja – kannattaa olla matalalla kynnyksellä yhteydessä, rohkaisee Johanna Valio, hankkeen projektipäällikkö Yrityssalossa.

Verkostoon ovat tervetulleita mukaan myös erilaiset taustavaikuttajat, jotka tekevät kehittämistyön mahdolliseksi ja vaikuttavat toimintaympäristöön.

Toimijoiden tiedot kootaan sivuston Partners-osioon. Sivustolle nostetaan myös ajankohtaisia uutisia verkostosta ja tulevista tapahtumista sekä tapahtumien materiaaleja.

Jos kiinnostuit eFlow Hubista ja haluat tulla mukaan, ole yhteydessä Johanna Valioon, Yrityssalo, johanna.valio@yrityssalo.fi; p. 050 307 8398.

Etkö saa vielä eFlowHubin uutiskirjettä?  Tilaa se täältä

eFlow Hubin taustalla on Yrityssalon ja Turku Science Parkin yhteishanke Kasvua sähköistymisen yritysekosysteemistä (A75908), jossa

  • vahvistetaan yritysten yhteistyötä, innovaatioiden syntymistä ja kilpailukykyä akkuteknologioiden ja sähköisen liikkumisen alalla Varsinais-Suomessa,
  • luodaan yrityksistä, korkeakouluista ja julkisista toimijoista akkuteknologioiden osaamiskeskittymä ja
  • tuodaan Lounais-Suomen osaajat ja toimijat mukaan kansalliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön.