TuKeVa | Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa
Millaisena varsinais-suomalaiset ruoka-alan yrittäjät näkevät oman liiketoiminansa?
Mitä pitää tapahtua, jotta yritys voi toteuttaa liiketoimintansa tavoitteet?
Millaista tukea ja apua yrittäjät toivovat ja tarvitsevat, jotta varsinais-suomalainen ruokaketju ja sen kaikki lenkit vahvistuvat?
Esimerkiksi näihin kysymyksiin etsimme yhdessä yrittäjien ja yritysten avainhenkilöiden kanssa ratkaisuja. Projekti alkaa 2021 keväällä yritysten haastatteluilla, joissa kartoitamme yritysten kehittymistoiveita ja nykyisiä toimintatapoja liittyen esimerkiksi johtamiseen, henkilöstöön, tuotekehitykseen teknologian käyttöön.
Haastatteluissa saatujen tarpeiden perusteella järjestämme kohdennettuja infoja. Tärkeä osa toimintaamme on koostaa ja analysoida tulokset maakunnallisen ruokaketjun kehittämisrahoituksen käyttöön. Näin voimme jatkossa tarjota vielä paremmin yritysten kehitystarpeiden mukaisia asiantuntijapalveluita ja niiden rahoitusta.
Taustaa ja lisätietoja toiminnasta
TuKeVa | Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa | Elintarvikealan tiedonvälityshanke 2021-2022
Rahoitus: Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma (Varsinais-Suomen ELY-keskus)
Aika: 1.1.2021 – 31.12.2022
Kumppanit: Hanketoimintaa koordinoi Turun yliopiston Brahea-keskus. Yrityssalon ohella osatoteuttajina ovat Ukipolis Oy, Novida Ammattiopisto, Kemiönsaaren kunta ja Paraisten kaupunki.
Kysy lisää: Hilkka Halla | hilkka.halla@yrityssalo.fi
