Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa 2021 – 2022

TuKeVa | Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa

Millaisena varsinais-suomalaiset ruoka-alan yrittäjät näkevät oman liiketoiminansa?
Mitä pitää tapahtua, jotta yritys voi toteuttaa liiketoimintansa tavoitteet?
Millaista tukea ja apua yrittäjät toivovat ja tarvitsevat, jotta varsinais-suomalainen ruokaketju ja sen kaikki lenkit vahvistuvat?

Esimerkiksi näihin kysymyksiin etsimme yhdessä yrittäjien ja yritysten avainhenkilöiden kanssa ratkaisuja. Projekti alkaa 2021 keväällä yritysten haastatteluilla, joissa kartoitamme yritysten kehittymistoiveita ja  nykyisiä toimintatapoja liittyen esimerkiksi  johtamiseen, henkilöstöön, tuotekehitykseen teknologian käyttöön.

Haastatteluissa saatujen tarpeiden perusteella järjestämme kohdennettuja infoja. Tärkeä osa toimintaamme on koostaa ja analysoida tulokset maakunnallisen ruokaketjun kehittämisrahoituksen käyttöön. Näin voimme jatkossa tarjota vielä paremmin yritysten kehitystarpeiden mukaisia asiantuntijapalveluita ja niiden rahoitusta.

Taustaa ja lisätietoja toiminnasta 

 

TuKeVa | Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa | Elintarvikealan tiedonvälityshanke 2021-2022

Rahoitus: Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma (Varsinais-Suomen ELY-keskus)
Aika: 1.1.2021 – 31.12.2022
Kumppanit: Hanketoimintaa koordinoi Turun yliopiston Brahea-keskus. Yrityssalon ohella osatoteuttajina ovat Ukipolis Oy, Novida Ammattiopisto, Kemiönsaaren kunta ja Paraisten kaupunki.
Kysy lisää: Hilkka Halla | hilkka.halla@yrityssalo.fi