Uusi matkailuprojekti käynnistyy 1.1.2023 Salossa

*Hae meille projektipäälliköksi Yrityssaloon kehittämään alueen matkailua yhdessä yritysten kanssa!

 

Meillä Yrityssalossa on alkamassa uusi kehittämisprojekti nimeltään  ’Kohti kestävää ja kansainvälistä matkailua 2023-2024’, jonka tavoitteena on tukea alueemme majoitus-, ravitsemis- ja tapahtuma-alojen yritysten elpymistä  sekä auttaa niitä parantamaan kilpailukykyään ja työnantajakuvaansa kehittämällä kansainvälisesti kiinnostavia, kestävän kehityksen mukaisia matkailutuotteita ja -palveluita. Projekti on kaksivuotinen ja rahoituksen on myöntänyt Varsinais-Suomen ELY-keskus Maaseuturahastosta.

 

Oletko sinä hakemamme projektipäällikkö, joka toimit salolaisten matkailualan yritysten kumppanina ja verkoston innostavana koordinaattorina luoden buustia yhteistyöhön ja liiketoimintaan. Kasvua etsitään erityisesti kansainvälisten jälleenmyyntiverkostojen kautta korostaen alueemme matkailun valtteja kuten luontoa, paikallisuutta ja vastuullisuutta.

 

Järjestät asiantuntijatilaisuuksia ja työpajoja. Organisoit fact finding- tutustumismatkoja muualle Suomeen ja mahdollisesti myös ulkomaille. Koordinoit yhteistyötä matkanjärjestäjien, Visit Finlandin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Vastaat itsenäisesti toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta, viestinnästä sekä hankkeen raportoinnista. Meillä on matkailuyritykset jo hyvin verkostoituneita ja valmiita yhteistyöhön keskenään ja sinun kanssasi!

 

Odotamme sinulta

– matkailualan tuntemusta, näkemystä alan trendeistä ja kiinnostusta kestävän kehityksen periaatteiden mukaisten matkailupalveluiden edistämiseen
– Itsenäistä työskentelyotetta, läheistä yhteistyötä yritysten kanssa, hyviä verkostoitumistaitoja ja proaktiivista toimintatapaa hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi
– kokemusta projektinhallinnasta sekä hyvää viestintä- ja digitaalisten kanavien osaamista
– hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
– oman auton käyttömahdollisuutta

Tukenasi on Yrityssalon ammattitaitoinen tiimi  ja saat käyttöösi kontaktimme alueen yrityksiin. Toimistomme Salon IoT Campuksella tarjoaa erinomaiset puitteet työskentelyyn. Osittainen etätyö on mahdollista. Mutta pääasiassa työskentelet yritysrajapinnassa yhdessä alueen kehitys- ja kasvuhaluisten yritysten kanssa.

 

Lähetä hakemus ja CV 27.11.2022 klo 23.59 mennessä

Tehtävä alkaa tammikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan ja on noin 2 vuoden määräaikaisuus. Palkkaus perustuu AVAINTES:iin sekä projektissa varattuun rahoitukseen.

*  Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: reija.rantala@staraconsulting.fi. Huomioithan että käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

*  Mahdolliset lisätiedustelut sähköpostitse maija.pirvola@yrityssalo.fi

*  Jos haluat tutustua Salon matkailun lukuihin ja muuhin dataan. kurkkaa  tänne

 

Työpaikkailmoituksen löydät TE-hallinnon sivuilta täältä