Ajankohtaista koronasta yrityksille

 


 

Ajankohtaista koronatukea yrityksille

Tiedätkö mitä tukia yritystoimintaan voi hakea ja millaista apua on tarjolla koronan aiheuttamasta tilanteesta selviytymiseen? Me Yrityssalossa autamme mielellämme hakuvaiheessa, jos kaipaat siihen apua.

Kustannustuki III on valmistelussa ja hallituksella on suunnitelmissa, että sitä voitaisiin myöntää entistä joustavammin erityisesti pienyrityksille ja yksinyrittäjille. Yksinyrittäjätuki on jatkossa osa kustannustukea.

Yrityssalon koronapuhelin p. 050 460 2749 päivustää edelleen klo 9-17
 

ENNAKKOTIETOA KUSTANNUSTIESTA III

Lue TEM:n sivuilta ennakkotietoa (uutinen 17.2.2021).
Kustannustuki III avautunee huhtikuun 2021 aikana. Järjestämme heti webinaarin aiheesta, kun saamme lisätietoa ja tuki on lainvoimainen.

 

YRITYSTEN TALOUSVAIKEUDET

Huolestuttaako yrityksesi talous ja epävarmuus jatkamisesta? Ota avuksi kokenut ja luotettava talouden asiantuntija, jolta saat maksutta yrityksesi kuntokartoituksen sekä ratkaisuvaihtoehtoja talouden kuntoon saamiseksi. Palvelu on luottamuksellinen.

LUE LISÄÄ  JA OTA YHTEYTTÄ P. 050 526 2081 / Hilkka Hakka

 

YRITTÄJÄN VÄLIAIKAINEN TYÖMARKKINATUKI


Yrittäjät voivat saada väliaikaisesti työmarkkinatukea koronavirusepidemian aiheuttaman äkillisen ja yllättävän kysynnän heikkenemisen vuoksi. Työmarkkinatuen saaminen edellyttää, että yrittäjän päätoiminen työskentely on päättynyt tai yritystoiminnasta saatava tulo on vähemmän kuin 1 089,67 euroa kuukaudessa siinä jokaista yrittäjänä työskentelevää henkilöä kohti. Tuen saaminen ei edellytä yritystoiminnan lopettamista. Henkilö ilmoittautuu työnhakijaksi TE-toimistoon ja hakee työmarkkinatukea Kelasta

LUE LISÄÄ (kela.fi)

 

MAASEUTUYRITYSTEN TUET

Maaseudun yritysten väliaikainen tuki auttaa yrityksiä, joiden taloudellinen tilanne on heikentynyt koronaviruspandemian aiheuttamien markkina- ja tuotantohäiriöiden takia. Maaseudun yritysten väliaikaisen tuen hakuaika jatkuu kesäkuulle 2021 saakka. Uusien ehtojen mukaan tukea voi saada 2000–80 000 euroa.

LUE LISÄÄ (yrityssalo.fi)