Haku auki Kasvu Openin kasvuohjelmiin 21.3 asti

 


Kasvuohjelmat on olemassa kasvuhakuisille yrityksille

 

 

Tiesitkö että yli puolet suomalaisista pk-yrityksistä (67%) ja 2/3 suuryrityksistä (75,9%)  eivät halua kasvaa! Jäljelle jää vain 1 200 kasvuyritystä eli 0,4% koko Suomen yrityskannasta. Kumpaan ryhmään sinä yrittäjänä tai yrityksesi kuulut? Löytyykö sinulta liiketoiminnan kasvu- ja kehittämisintoa? Nyt  on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan yrityksille maksuttomiin kasvuohjelmiin!

Kasvupolku -ohjelman tavoite on sparrata yritysten liiketoimintaa, ratkaista yrittäjien kasvuhaasteita ja tehostaa verkostoitumista. Kasvu Openin ohjelmissa saat arvokkaita kontakteja ja tapaat innostavia, asiantuntevia Kasvu Open -sparraajia, jotka haastavat kurkkaamaan ”outside the box”. Sparrausten teemat vaihtelevat myynnistä johtamiseen ja digitaaliseen kehitykseen – aina yritysten omien tarpeiden mukaan

 

Nyt on siis ainutlaatuinen mahdollisuus hakea mukaan!

 

Sparraus parantaa bisnestä

 

Haku Kasvupolku®-sparrausohjelmiin on nyt auki 21.3.2023 asti!

Maksuttomat Kasvupolku-sparrausohjelmat ovat yrityksille, joilla on kasvuhalua ja kehittämisintoa. Ohjelmaan pääsy tarkoittaa sinulle sitä, että saat asiantuntijoiden sparrausta maksutta. Itse valitset sparrausten teemat ja sparraustem teemoja voi olla  esim. myynti & markkinointi, johtaminen & strategia, talous & kasvun rahoitus, kansainvälistyminen, tuotanto & logistiikka.

 

Valittavanasi on tänä vuonna 15 valtakunnallista Kasvupolku -ohjelmaa, joista 8 on toimiala- ja/tai teemakohtaisia ja 7 alueellisesti painottuneita ohjelmia.

Alueelliset ohjelmat kattavat useamman kasvukeskuksen, joissa Salolla ja Turulla on oma yhteinen ohjelma. Toimiala-ja/tai teemakohtaisten ohjelmien valikoima on päivitetty vastaamaan yritysten yleisempiin sparraustarpeisiin myyntiin ja markkinointiin sekä digitaaliseen kehitykseen.

 

Kasvupolkuohjelmat 2023

 

Alueelliset ohjelmat:

  • Turun ja Salon seutu  | Lue lisää
  • Kainuu ja Pohjois-Pohjanmaa
  • Keski-Suomi
  • Keski-Uusimaa
  • Pohjalainen
  • Pohjois-Savo
  • Pääkaupunkiseutu

Toimiala-/teemakohtaiset ohjelmat:

– Epävarmaa ja haastavaa maailmantilannetta peilaten halusimme mukaan teemoja, joiden avulla yritykset voivat pysyä kilpailussa mukana ja ehkä innostua kokeilemaan uusia toimintamalleja. Esimerkiksi datan hyödyntäminen on monelle yritykselle vielä tutkimaton mahdollisuus, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

 

Tutustu tarkemmin 2023 kasvuohjelmiin:

Kaikissa Kasvupolku-ohjelmissa yritysten edustajat tapaavat innostavia, asiantuntevia sparraajia, jotka haastavat kurkkaamaan ”outside the box”. Ohjelmiin valituilla yrityksillä on myös mahdollisuus kisata Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

Näin haet mukaan

 

Sparrausohjelmiin voivat hakea mukaan yritykset, joilla on y-tunnus ja aitoa kasvuhalua.

  1. Valitse sinua kiinnostava ohjelma. Katso täältä lisää
  2. Anna yhteystietosi ja tilaa hakemus.
  3. Täytä hakemus sähköpostiin tulevien ohjeiden mukaan.

Katso kaikki ohjelmat ja hae mukaan sparraukseen!